מיתוג מסעדות

להתחיל עם מסעדה כשהיא עוד רעננה ומלאת רעיונות, לבנות איתה את הקונספט, לראות אותה מצליחה ולהרגיש גאווה להיות חלק.

מיתוג מסעדה, אם חדשה ואם ישנה, הוא תהליך מורכב שדורש הרבה סבלנות, הבנה של קהל היעד והמגבלות. ובשביל זה אנחנו כאן, איתכם.
  • סושיה יפנית שכונתית

    החל מהעבודה על הקונספט דרך עבודה צמודה עם מעצבת הפנים ועד שירות המשלוחים והפרסום 

    קראו עוד
  • ליין של בוקר אורבני וינטאג'

    עיצוב קפה של בוקר במתחם אורבני- הפאסז' בניית סדרת שילוטי רחוב בסגנון הפיפטיז וצבעוניות שלמה בהתאם. 

    קראו עוד
  • דיינר המבורגרים בסטייל

    אחד המקומות המושקעים שעזרנו לפתוח. בניית קונספט של המבורגרים עם טוויסט- לכל המבורגר אפיון משלו כמאפיונר מוכר, בניית תפריט דו"צ רווי מידע ועניין, דף פייסבוק גדוש, מודעות ופרסום ואתר מושקע למשלוחים  

    קראו עוד
  • יפנית בהרצליה

    מסעדת קיוטו היא מוסד קולינרי למטבח יפני מזה הרבה שנים. ובשנים האחרונות אנחנו אחראים על העיצוב בסניפים. אם של התפריטים או הנילווים. 

    קראו עוד
  • urban chef restaurant

    אחת המסעדות שף הידועות יותר ולכבוד לנו היה למתג אותה מחדש.הקו שנבחר היה נקי, אלגנטי וחזק כמו השף עצמו והמסעדה.

    קראו עוד
  • מסעדת פירות ים בהרצליה

    עם נוף כזה מרהיב לא היה לנו קשה למתג את מסעדת ים 7 מחדש ולתת לה את הלוק המושלם למסעדת ים מעודכנת מלאת כל טוב. 

    קראו עוד
  • קפה וינאי בבזל

    בניית קןנספט לקפה שמח וקצת שונה בבזל.סדרת לוגואים משתנה +תפריט מתחלף וגלויות לאוסף עם סדרת איורים ייחודית וצבעונית במיוחד 

    קראו עוד
  • יחסי ציבור לקולינריה

    ספיבק תקשורת הם אחד מהמשרדים המובילים כיום בתחום הקולינריה ולכבוד לנו היה לעצב להם קונספט, לוגו ואתר מחודש  

    קראו עוד
  • מסעדת שף חיפאית

    את שוקי הכרנו מביקור בחיפה ומשם הכל היסטוריה, כששוקי פתח את המסעדההראשונה שלו הוא בחר בנו להיות מי שיעצב לו את הלוגו, הקונספט והאתר 

    קראו עוד
  • בר עם אוכל טוב

    הבר השכונתי של השף שרון סבח הוא פנינה קולינרית כיפית שאותה מיתגנו כבאר שכונתי עם אוכל טוב. ההבנה של קהל היעד, בניית הקונסט בשילוב עם פייסבוק חזק ופרסום נכון הפכו את המקום לשכונתי הכי לוהט בעיר  

    קראו עוד
  • מלון הבוטיק של אורי בורי בעכו

    אחד המקומות היפים והמהודרים שבישראל. שמחנו להיות חלק חשוב באפיון שלו יצירת הלוגו ועד בניית האתר  

    קראו עוד
  • אחד הכוכבים העולים בתחום הקונדיטוריה, בוגר מסעדת מישלן וזוכה בתחרות העולמית לקונדיטורים צעירים

    עם עדן עבדנו מאפס. בנינו לו לוגו ואופי כקונדיטור צעיר ובועט. יחד עם בנייה ותיפעול של דף פייסבוק חזק במיוחד, בניית מערך סדנאות ושיתופי פעולה עם חברות אפייה - עדן הוא אחד הקונדיטורים המוכרים יותר  

    קראו עוד